Start vandaag nog uw eigen online shop met het PHP Webshop script

Geplaatst op 19-09-2023

Categorie: Computer en internet

Het PHP Webshop script is een softwarepakket dat u kunt installeren om uw eigen webshop te starten. Met behulp van de handleiding kunt u met enkele eenvoudige handelingen de webwinkel op uw hostingpakket installeren en producten toevoegen via het controlepaneel. Daarnaast kan de webwinkel eenvoudig worden gekoppeld aan een betaalprovider zoals Mollie voor het online verwerken van betalingen.

 

PHP

Er wordt gebruik gemaakt van de scripttaal PHP, zodat de webwinkel heel makkelijk met extra functies kan worden uitgebreid. Er zijn diverse uitbreidingen voor uw webwinkel verkrijgbaar, zoals uitbreidingen die uw webwinkel een unieke lay-out geven. Op die manier kunt u de webwinkel een eigen stijl geven die duidelijk zal verschillen van die van andere webshops. U kunt binnen de door u gekozen lay-out uw eigen kleurschema’s kiezen zodat de webwinkel een nog uniekere uitstraling krijgt.

 

Vrolijk Internet Services

Vrolijk Internet Services is een bedrijf dat is gevestigd in Den Haag en dat diverse PHP oplossingen levert voor website eigenaren, zoals het Startpagina Script en het PHP Webshop script. Alle scripts worden geleverd met een handleiding, waarin u kunt lezen hoe u het script kunt installeren en hoe de beheeromgeving van het script werkt, zodat u de website eenvoudig kunt aanpassen.

Er zijn regelmatig updates van de scripts, zodat het altijd mogelijk is om de meest recente versie van de software te gebruiken. Ook omdat de scripts regelmatig moeten worden aangepast voor de meest recente PHP versie, is dit belangrijk om te weten. Zo heeft u de zekerheid dat het script zal blijven draaien op een nieuwe PHP versie.

 

Uitbreidingen

Er zijn verschillende uitbreidingen die verkrijgbaar zijn om uw webwinkel uit te breiden met extra functies. Zo zijn er verschillende lay-outs te verkrijgen maar zijn er ook uitbreidingen die functies toevoegen, zoals een uitbreiding voor het toevoegen van een watermerk aan afbeeldingen binnen uw webwinkel.